Putovanja plus d.o.o. › opci_uvjeti

›› Opći uvjeti putovanja - INTEGRAL ZAGREB d.o.o.

Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane
Više o tome

›› OPĆI UVJETI I UPUTSTVA ZA TURISTIČKE ARANŽMANE PUTNIČKE AGENCIJE BRAVO PUTOVANJA

1. Sadržaj aranžmana
Organizator Vašeg putovanja jamči provedbu programa prema opisu aranžmana u programu koji on organizira i koji ste primili. Sadržaj aranžmana organizator će ostvariti u potpunosti i na opisani način, osim u slučaju izuzetnih okolnosti (rat, nemiri, štrajkovi, terorističke akcije, sanitarni poremećaji, elementarne nepogode, intervencije nadležnih vlasti i sl.).
Više o tome

›› Opće informacije o ugovaranju i ugovorima - ATLAS, turistička agencija d.d.

Uvjeti ugovora o organiziranju putovanja tj. posredničkog ugovora
Više o tome

›› OPĆI UVJETI PUTOVANJA G O PUTNIČKE AGENCIJE

1. Opći uvjeti putovanja G O putničke agencije sastavni su dio turističkih aranžmana i ugovora o organiziranju putovanja sklopljenom između G O putničke agencije i ugovaratelja/korisnika usluge - putnika. Njima se uređuje međusobni odnos organizatora putovanja – G O putničke agencije d.o.o. (u daljnjem tekstu G O) i korisnika usluge – putnika (u daljnjem tekstu Putnik), odnosno ugovaratelja putovanja u slučaju kad ugovaratelj putovanja sklapa ugovor o organiziranju putovanja (u daljnjem tekstu Ugovor) u korist treće osobe kao putnika. Ugovor se smatra obvezujućim nakon što su ga potpisali djelatnik G O (ili bilo koje druge agencije ovlaštene za prodaju turističkih aranžmana G O) i Putnik ili su na drugi način (putem sredstava daljinske komunikacije, elektronska pošta, faks i sl.) potvrdile svoju suglasnost, a proizvodi pravne učinke kada G O do ugovorenog roka primi odgovarajuću uplatu.
Više o tome

›› OPĆI UVJETI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE I.T.C. d.o.o.

1.OPĆE ODREDBE: Ovdje objavljeni opći uvjeti sastavni su dio ugovora između putničke agencije I.T.C. (u daljnjem tekstu “organizator”) i putnika koji ugovara turistički aranžman. Ukoliko je u ugovoru objavljena odredba različita od općih uvjeta putovanja, primijenjuje se odredba iz ugovora.
Više o tome

›› Kompas Zagreb d.d. - Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane

Ispričavamo se za eventualne pogreške nastale prilikom unosa podataka na web te za njih ne snosimo odgovornost.
Više o tome

›› OPĆI UVJETI TURISTIČKIH PAKET ARANŽMANA Putovanja plus d.o.o.

1. Ovi Opći uvjeti sastavni su dio programa turističkih paket aranžmana (u daljem tekstu: aranžman), a time i Ugovora o organiziranju putovanja (u daljem tekstu: Ugovor) koji s putničkom agencijom Putovanja plus d.o.o., Andrije Mohorovičića 57, Bjelovar, poreznim brojem 2838303, OIB: 77279172921, ID HR-AB-43-010082479 (u daljem tekstu: Organizator) sklapa ugovaratelj putovanja (u daljem tekstu: Ugovaratelj). Svi podaci i uvjeti u programu i u ovim Općim uvjetima obvezuju Organizatora, Ugovaratelja i korisnika usluge – Putnika ( u daljem tekstu: Putnik) ukoliko u Ugovoru ne uglave drugačije.
Više o tome

›› Opći uvjeti putovanja AZUR TOURS

1. OPĆE ODREDBE
Ovdje objavljeni opći uvjeti i upute sastavni su dio ugovora između AZUR TOURSA tj. ovlaštene agencije i putnika koji prijavljuje odabrani aranžman. Ukoliko je u pojedinom programu objavljena odredba različita od objavljenih u točkama općih uvjeta, primjenjuje se odredba/uvjet objavljen u programu.
Više o tome

Sadržaj rubrike


Posebna ponuda
Milano
› NOVA GODINA: MILANO I TORINO
› Uz posjet Padovi, 3 dana autobusom
GARANTIRANI POLAZAK 30.12.2019. - 01.01.2020.
Cijena aranžmana po osobi: FM 1.090 kn / RC 1.190 kn