Naši programi u lovnom turizmu
Objavljeno 12.03.2016. |  Putovanja plus d.o.o. › bilogora › nashi_programi_u_lovnom_turizmu

Putnička i turistička agencija „Putovanja plus“ Bjelovar omogućava posebne turističke užitke koji nadilaze običnu turističku ponudu, putovanja i odmor. Kao posebnu ponudu preporučamo naše programe u lovnom turizmu. Svaki turistički aranžman je primjeren individualnim zahtjevima i željama svakog lovca-turista.

Preduvjeti za kvalitetne usluge u lovnom turizmu su bogata lovišta Bjelovarsko-bilogorske županije i drugih županija kontinentalnog dijela Hrvatske te smještajni i ugostiteljski kapaciteti po mjeri svakog lovca-turista kao i uređena lovačka infrastruktura u skladu s visokim standardima koji omogućavaju vrhunski lovački užitak tijekom cijele godine.

Naši se programi odnose prije svega na područje Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i na područja drugih hrvatskih županija na kojima se nalaze bogata lovišta, a lovstvo je stoljetna tradicija.

Najčešće vrste krupne divljači srna, divlja svinja, jelen obični;
Najčešće vrste sitne divljači zec, fazan, trčka skvržulja, divlja patka, šljuka, prepelica pućpura;
U ograđenom lovištu jelen lopatar i muflon;
Ostale vrste divljači lisica, jazavac, kuna zlatica, kuna bjelica, tvor, divlja mačka, čagalj, divlja patka divlji golub grivnjaš, šljuka bena i kokošica, vrana siva i gačac, šojka, svraka, čavka zlogodnjača...

Agencija „Putovanja plus“ može ponuditi lovcima-turistima 50 jelena običnih, 500 grla srneće divljači, 500 divljih svinja, oko 600 zečeva i 1500 fazana. Također može ponuditi 100 lovnih dana paušalnih lovova na divlje svinje i 50 lovnih dana paušalnih lovova na pernatu divljač (divlje patke, šljuke i prepelice).

Programe po vašoj želji priprema team iskusnih lovaca i lovnih stručnjaka koji razumiju vašu lovačku strast, želje i ukuse. Uz sigurnu i stručnu pratnju naših lovnih voditelja pružamo kompletnu lovnu uslugu, uspješan lov i nezaboravne lovačke doživljaje u skladu s lovačkom tradicijom europskog kulturnog kruga.

Poželite divljač, izaberite način i odlučite kada, ostalo je naša briga!
Putovanja plus d.o.o.
kontaktni obrazac

Pošaljite upit
Ime

E-mail

Poruka

Upišite riječ u slici:• Konjički turizam
• Lovni turizam
›› Foto-safari (1545)