Foto-safari
Upoznajte najnoviji turistički proizvod u Hrvatskoj!
Objavljeno 12.03.2016. |  Putovanja plus d.o.o. › bilogora › foto_safari

Trendovi u europskom lovnom turizmu govore o sve većem zanimanju lovaca i drugih ljubitelja prirode za fotografiranje prirode i divljači. Lovački užitak s odstrjela trofeja proširio se na foto-lov.

Obzirom na potencijale s kojima raspolažu hrvatska lovišta, ponudu naše agencije u lovnom turizmu obogatili smo jednom novom, specifičnom ponudom koja se odnosi na užitak u čarobnim prirodnim ljepotama bez lovačke puške. U rukama turista umjesto puške - fotoaparat.

Poželite prirodne krajolike i živi svijet koji u njima obitava... ponesite fotoaparat... i uživajte u trenutku kada objektivom bilježite detalje života prirode za svoje uspomene koje nikada nećete zaboraviti.

Cijena jednog dana boravka u prirodi s fotoaparatom iznosi 50 Eura za jednu osobu ili 150 Eura za pet osoba. U cijenu je uključen ulazak u lovište, lovni pratitelj-vodič i korištenje lovačke infrastrukture, lovačke kuće, čeka i zaklonica. Ostale usluge (prijevoz i okrjepa) posebno se naplaćuju.

Sve informacije na adresu i telefone Turističke agencije.
Putovanja plus d.o.o.
kontaktni obrazac

Pošaljite upit
Ime

E-mail

Poruka

Upišite riječ u slici:• Konjički turizam
• Lovni turizam
›› Foto-safari (1546)

AKCIJA
Zelena Punta
Otok Ugljan, Kukljica, Holiday Park, Apartmani Zelena Punta 3*
› 15% FIRST MINUTE popust za rezervacije do 15.5. u terminima boravka 8.7.-9.9. BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 40% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. BESPLATNO za prvo dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 50% drugo dijete do 12 godina na drugom pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 40% odrasla osoba na četvrtom krevetu.