Putovanja plus d.o.o. › bilogora

›› Odmorite se i istražite Bilogoru na konju

Bilogorom na konju

Pogledano 1523 puta
Cijena: 6785 kuna ili 915 Eura po osobi
Termin: Po dogovoru
Više o tome

›› Foto-safari

Trendovi u europskom lovnom turizmu govore o sve većem zanimanju lovaca i drugih ljubitelja prirode za fotografiranje prirode i divljači. Lovački užitak s odstrjela trofeja proširio se na foto-lov.
Više o tome

›› Posebna usluga lovačkim klijentima između rijeke Drave i Save

Organiziramo jednodnevni i višednevni boravak lovačkih obitelji. Lovačkom dijelu obitelji lovački užitak, a ostalim članovima obitelji izletničko-gastronomski sadržaji i degustacije autohtonih delicija u bližoj okolici, zdravstvena i sportska rekreacija, welness i kupanje u termalnoj vodi, jahanje, biciklizam, razgled kulturno-povijesnih znamenitosti i ispunjavanje želja koji će boravak obitelji učiniti nezaboravnim.
Više o tome

›› Naši programi u lovnom turizmu

Putnička i turistička agencija „Putovanja plus“ Bjelovar omogućava posebne turističke užitke koji nadilaze običnu turističku ponudu, putovanja i odmor. Kao posebnu ponudu preporučamo naše programe u lovnom turizmu. Svaki turistički aranžman je primjeren individualnim zahtjevima i željama svakog lovca-turista.
Više o tome

• Konjički turizam
• Lovni turizam
›› Foto-safari (1546)

AKCIJA
Zelena Punta
Otok Ugljan, Kukljica, Holiday Park, Apartmani Zelena Punta 3*
› 15% FIRST MINUTE popust za rezervacije do 15.5. u terminima boravka 8.7.-9.9. BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 40% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. BESPLATNO za prvo dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 50% drugo dijete do 12 godina na drugom pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe. 40% odrasla osoba na četvrtom krevetu.